Dorcas Kledingactie 2019

Dorcas hield op zaterdag 19 oktober een kledingactie in Arnhem. Bij het depot van Dorcas aan Graanhoeve 25 in Arnhem Zuid (06-48090786 / www.dorcasarnhem.nl) kon de kleding persoonlijk worden afgegeven. Er is zo'n 340 kilo kleding, schoenen e.d ingezameld. Kleding kan altijd worden gebracht, maar bij de kledingactie is er tijd voor ontmoeting met koffie/thee. U kunt al uw textiel inleveren, zolang het mooi en bruikbaar is, en niet kapot. Denk aan kleding, schoenen, linnengoed, tassen, kleedjes en gordijnen. Ook mobiele telefoons kunt u inleveren. Iedereen die kleding bij Dorcas brengt kan ervan verzekerd zijn dat de opbrengst van de kleding wordt ingezet voor blijvende verandering in het leven van de allerarmsten. Tijdens de actie is de fairtrade koffie van Woord en Daad geschonken. Deze kwaliteitskoffie is te bestellen via www.woordendaad.nl/koffie of bij het Dorcas depot. Met de aankoop steunt u de boeren in o.a. Nicaragua.

Dorcas Dorcas werkt aan blijvende verandering in het leven van de allerarmsten en de meest kwetsbare mensen. Deze hulp is nooit vluchtig, maar altijd gericht op blijvende verandering. Dorcas helpt hen bij het opbouwen van een sociaal vangnet, het opbouwen van zelfvertrouwen en ondernemerschap. Zo hebben zij weer genoeg inkomen om goed voor zichzelf te zorgen.

Dorcas depot Arnhem is onderdeel van Dorcas, een internationale organisatie voor ontwikkelingssamenwerking. Dorcas werkt aan blijvende verandering in het leven van de allerarmsten.

Kledingactie oktober 2019 Dorcas depot Arnhem