Dorcas Kledingactie 16 oktober 2021

Op zaterdag 16 oktober wordt weer een Dorcas kledingactie gehouden. Tussen 10 en 12 uur kan kleding persoonlijk worden afgegeven bij het depot van Dorcas aan Graanhoeve 25 in Arnhem Zuid. Naast kleding kunnen ook mobiele telefoons, schoenen en huishoudelijk textiel worden afgegeven. De opbrengst van de kleding wordt ingezet om het leven van de allerarmsten in Oost-Europa en Afrika te verbeteren.

Kleding kan altijd gebracht worden en in de kast op de oprit geplaatst worden. Tijdens de kledingactie is er tijd voor ontmoeting en gelegenheid om het depot te bekijken.

Dorcas
Dorcas werkt aan blijvende verandering in het leven van de allerarmsten en de meest kwetsbare mensen. Deze hulp is nooit vluchtig, maar altijd gericht op blijvende verandering. Dorcas helpt hen bij het opbouwen van een sociaal vangnet, het opbouwen van zelfvertrouwen en ondernemerschap. Zo hebben zij weer genoeg inkomen om goed voor zichzelf te zorgen.

Dorcas depot Arnhem is onderdeel van Dorcas, een internationale organisatie voor ontwikkelingssamenwerking. Dorcas werkt aan blijvende verandering in het leven van de allerarmsten.

Kledingactie 16 oktober 2021 Dorcas depot Arnhem