Dorcas Kledingactie 22 april 2023

Op zaterdag 22 april wordt een kledinginzameling gehouden bij het depot van Dorcas in Arnhem. Van 10 – 12 uur kan kleding worden ingeleverd bij de vrijwilligers. Het depot bevindt zich aan Graanhoeve 25 in Arnhem-Zuid (Schuytgraaf) en is bereikbaar via 06-48090786 of info @ dorcasarnhem.nl.

Dorcas depot Arnhem houdt elk voor- en najaar een kledingactie. Er is dan gelegenheid de vrijwilligers te ontmoeten. Kleding die nog bruikbaar is kan worden ingeleverd. Tijdens de actie is er gelegenheid om het depot te bekijken en de vrijwilligers van het depot te ontmoeten. Naast kleding kunnen mobiele telefoons, schoenen en huishoudelijk textiel zoals dekens, handdoeken en gordijnen worden ingeleverd. De kleding wordt verkocht in Dorcas-winkels en in Oost-Europa. De opbrengst van de kleding wordt ingezet voor mensen die leven in armoede, uitsluiting of crisis in Oost-Europa, Afrika en het Midden-Oosten. Kijk voor meer info op Dorcas.nl

Dorcas werkt aan blijvende verandering. We creëren mogelijkheden voor mensen om zichzelf te ontwikkelen, en voorzien waar nodig in de eerste levensbehoeften. Bij een ramp of crisis verlenen we noodhulp en dragen we bij aan wederopbouw. Daarnaast investeren we in veerkrachtige gemeenschappen en bouwen we aan een rechtvaardige samenleving, waarin iedereen de kans krijgt om mee te doen.

Kledingactie 22 april 2023 Dorcas depot Arnhem